tiistai 17. heinäkuuta 2012

Juustokakun perus ohje


Pohja:
200g Digestive keksejä
75g sulaa margariinia

1. Murenna Digestive-keksit
2. Sekoita keksimurskaan sula margariini
3. Leikkaa irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperia
4. Kaada keksi+ margariini-seos vuuan pohjalle ja tasoita lusikalla

Täyte:
4 liivatetta
2rk kiehuvaa vettä
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl sokeria
3tl vaniljasokeria
2-3dl kuohukermaa

5. Sekoita sokeri tuorejuustoon
6. Aseta liivatteet astiaan, jossa on kylmää vettä, annan niiden olla siellä 5min
(ks. liivatteen käyttäminen )
7. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi
8. Kiehauta vesi ja mittaa se pieneen astiaan
9. Sekoita liivatteet kiehuvaan vetsitilkkaan
10. Sekoita liivate+vesiseos tuorejuustoon
11. Lisää tuorejuusto-seoksen joukkoon kermavaahto varovasti nostellen
12. Kaada seos nopeasti vuokaan ja tasoita pinta
13. Laita vuoka jääkaappiin 2-3 tunnin ajaksi, tai anna olla yön yli

Vaihtoehtoisia kuorrutteita löydät selaamalla blogini juustokakku tekstejä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lähetä kommentti